Missa inte det senaste!

Som prenumerant får du Filen postad till dig, långt innan artiklarna blir tillgängliga online. Du som sitter inne kan prenumerera på Filen för 70 kr, du som är i frihet betalar efter förmåga. På så vis kan vi sprida tidningen till så många som möjligt, bra va?

Filen är mellan 32 och 40 sidor i A5-format och kommer ut en gång i kvartalet. Prenumeratpriserna nedan är för en helårsprenumeration, dvs 4 nummer. Tidningen Filen drivs helt ideellt och pengarna används till att trycka och posta tidningen, inget annat.

Prenumerationspriser

För dig som sitter inne
70 kr för ett års prenumeration! Maila oss på info@tidningenfilen.se, eller skicka ett brev till Tidningen Filen, Ekholmens Centrum, Box 11046, 580 11 Linköping. Glöm inte ange ditt namn, adress och muckdatum! Du kan betala med frimärken.

Du i frihet kan välja att betala:

  • 150kr
  • 250kr
  • 350kr

Har du gott om pengar får du gärna bli stödprenumerant, och betala 500kr och uppåt.

Institutioner, föreningar och företag
En prenumeration för institutioner, föreningar och företag kostar 500kr.

Lösnummer
Vill du bara köpa ett nummer så kostar det 40 kr.

Skaffa prenumeration

Bankgiro
Sätt in pengar på vårt bankgiro 501-3255. Men glöm inte ange ditt namn och adress i din betalning, samt vilket nummer som du vill börja prenumerera på. (Det går bara att börja prenumerera från det senaste numret som kommit ut, eller från och med nästkommande nummer).

Snigelpost
Skicka kontanter i ett brev till Tidningen Filen, Ekholmens Centrum, Box 11046, 580 11 Linköping. Glöm inte ange ditt namn och adress, samt vilket nummer du vill börja prenumerera på.