När jag tänker på mamma vill jag gråta

Det är bra att det finns skola här så att man kan få hjälp med betygen för de flesta som kommer hit har svårt med skolan.

Det som är bra med helgerna är att man kan gå på aktiviteter med andra ungdomar eller personal. Då sitter man inte bara inne utan något att göra.

Det är bra på avdelningen, när man har tråkigt kan man gå in på rummet och titta film, spela ps4 eller vara med de andra grabbarna. Det känns lite jobbigt att vara från familjen men det funkar ändå.

Det är roligt och få besök av familjen och jag blir jätteglad, men senare när de ska åka börjar jag känna mig lite ensam och ledsen.

Ibland när jag ska sova på kvällen brukar jag fundera på vad min mamma och de andra i familjen gör just nu och då brukar jag bli ledsen och vill gråta.

Jag är glad när min mamma är glad, jag är glad när hela min familj är glada och jag blir glad när jag ser att det går bra för mig och grabbarna här.

Om tio år har jag en mattsvart Audi, senaste årsmodellen. Jag bor i närheten av min familj i Tensta. Jag kommer ha en flickvän men inga barn för jag är bara 25 år då. Jag tycker att jag är för ung för att ha barn för jag vill leva livet. Jag kommer att plugga på universitetet och även ta ett lastbilskörkort så att jag kan transportera bilar till olika länder.

Text: Mohammed Foto: Jonas Klinteberg